Creative Commons License
  • A pilot-scale production of isomalto-oligosaccharide from tapioca starch

  • Proceedings of 4th KU SRC Annual Conference

  • Kasetsart University. Sriracha Campus, Chon Buri (Thailand)
    Panyapiwat Institute of Management, Nonthaburi (Thailand)
    Digital Academy Thailand, Chon Buri (Thailand)
    King Mongkut\'s University of Technology North Bangkok, Bangkok (Thailand). Faculty of Applied Arts
    Advanced Info Services Public Company Limited, Bangkok (Thailand)

  • 2020

  • พิชญานิน ชโนวรรณ
    วิโรจน์ ยูรวงศ์
    สานตาด วิเชียรโชติ

  • 4. KU SRC Annual Conference

  • Chon Buri (Thailand)

  • 28 Aug 2020

  • Chon Buri (Thailand)

  • p. 11-16

  • 786 p.

  • อังกฤษ

  • Kasetsart University. Sriracha Campus, Chon Buri (Thailand). Office of Sriracha Campus. Division of Campus Services. Library Sriracha Campus

  • Q05-สารเจือปนในอาหาร

  • แป้งมันสำปะหลัง;กระบวนการผลิต;อัลฟาอะไมเลส;เบทาอะไมเลส;เอนไซม์;กระบวนการย่อยเอนไซม์;กิจกรรมของเอนไซม์;มอลโตส;โอลิโกแซคคาไรด์;สารน้ำตาล

  • Tapioca;Processing;Alpha amylase;Beta amylase;Enzymes;Enzymolysis;Enzyme activity;Maltose;Oligosaccharides;Sugars

  • แป้งมันสำปะหลัง;กระบวนการผลิต;สภาวะที่เหมาะสม;เอนไซม์แอลฟาอะไมเลส;เอนไซม์เบต้าอะไมเลส;การย่อยแป้ง;การบ่ม;ไอโซมอลโตโอลิโกแซ็กคาไรด์;สารให้ความหวาน;สารพรีไบโอติก

  • Cassava starch;Tapioca starch;Pilot-scale production;IMO production;Alpha amylase enzyme;Beta amylase enzyme;Isomalto-oligosaccharide;Sweeteners;Prebiotic

  • [1] พิชญานิน ชโนวรรณ (มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่ คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหาราสุขภาพและโภชนาการ)
    [2] วิโรจน์ ยูรวงศ์ (มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่ คณะอุตสาหกรรมเกษตร ศูนย์ความเป็นเลิศด้านอาหารเพื่อสุขภาพและโภชนการ)
    [3] สานตาด วิเชียรโชติ (มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่ คณะอุตสาหกรรมเกษตร ศูนย์ความเป็นเลิศด้านอาหารเพื่อสุขภาพและโภชนการ)

  • [1] Pitchayanin Chanowan (Prince of Songkla University. Hat Yai Campus, Song Khla (Thailand). Faculty of Agro-Industry. Functional Food and Nutrition Program)
    [2] Wirote Youravong (Prince of Songkla University. Hat Yai Campus, Song Khla (Thailand). Faculty of Agro-Industry. Center of Excellence in Functional Foods and Nutraceuticals)
    [3] Santad Wichienchot (Prince of Songkla University. Hat Yai Campus, Song Khla (Thailand). Faculty of Agro-Industry. Center of Excellence in Functional Foods and Nutraceuticals)

127 884

Export

  ค้นเพิ่มเติม

Pitchayanin Chanowan. (2020). A pilot-scale production of isomalto-oligosaccharide from tapioca starch.  n.p.: Kasetsart University. Sriracha Campus, Chon Buri (Thailand)
Panyapiwat Institute of Management, Nonthaburi (Thailand)
Digital Academy Thailand, Chon Buri
           (Thailand)
King Mongkut\'s University of Technology North Bangkok, Bangkok (Thailand). Faculty of Applied Arts
Advanced Info Services Public Company Limited, Bangkok (Thailand)
.


Pitchayanin Chanowan. "A pilot-scale production of isomalto-oligosaccharide from tapioca starch".  n.p.: Kasetsart University. Sriracha Campus, Chon Buri (Thailand)
Panyapiwat Institute of Management, Nonthaburi (Thailand)
Digital Academy Thailand, Chon Buri (Thailand)
King
           Mongkut\'s University of Technology North Bangkok, Bangkok (Thailand). Faculty of Applied Arts
Advanced Info Services Public Company Limited, Bangkok (Thailand)
. 2020.

Pitchayanin Chanowan. (2020). A pilot-scale production of isomalto-oligosaccharide from tapioca starch.  n.p.: Kasetsart University. Sriracha Campus, Chon Buri (Thailand)
Panyapiwat Institute of Management, Nonthaburi (Thailand)
Digital Academy Thailand, Chon Buri
           (Thailand)
King Mongkut\'s University of Technology North Bangkok, Bangkok (Thailand). Faculty of Applied Arts
Advanced Info Services Public Company Limited, Bangkok (Thailand)
.