• Sustainable production of vegetable products in central Thailand

  • วารสารวิทยาสารเกษตรศาสตร์ สาขาสังคมศาสตร์

  • Kasetsart Journal (Social Sciences) (Thailand)

  • ม.ค.-มิ.ย. 2543

  • 0125-8370

  • 2000

  • Kulvadee Trongpanich

  • Vol. 21 NO. 1 Page 97-108

  • อังกฤษ

  • D50-กฎหมาย

  • Q03-การปนเปื้อนอาหาร

  • ผัก;ผักกระป๋อง;วัตถุดิบ;อุตสาหกรรมอาหาร;เอชเอซีซีพี;การตรวจสอบอาหาร;พีเอช;ไนเตรต

  • Vegetables;Canned vegetables;Raw materials;Food industry;HACCP;Food inspection;Ph;Nitrates

  • พืชผัก;การผลิตผักบรรจุกระป๋อง;วัตถุดิบ;โรงงานผลิตอาหาร;การควบคุมคุณภาพ;ค่าพีเอช;ปริมาณไนเตรต

  • [1] Kulvadee Trongpanich (Kasetsart University, Bangkok (Thailand). Institute of Food Research and Product Development)

138 99

  Export

  ค้นเพิ่มเติม

Kulvadee Trongpanich. (2000). Sustainable production of vegetable products in central Thailand.  Kasetsart Journal (Social Sciences) (Thailand), 21 (1) ,97-108


Kulvadee Trongpanich. "Sustainable production of vegetable products in central Thailand" Kasetsart Journal (Social Sciences) (Thailand), 21, 2000, 97-108.

Kulvadee Trongpanich. (2000). Sustainable production of vegetable products in central Thailand.  Kasetsart Journal (Social Sciences) (Thailand), 21 (1) ,97-108